UREĐENJE INTERIJERA

Restoran, kafić, poslovni prostor, kuća ili stan, sve su to mjesta u kojima boravimo i želimo se osjećati ugodno. Ti prostori trebaju biti osmišljeni, opremljeni i uređeni funkcionalno i estetski korektni do skoro svakog kvadratnog milimetra.

Prostor u kojem provodimo najviše vremena je poseban prostor, koji nam daje snagu i puni baterije, te upravo zbog toga treba biti uređen u skladu sa Vašim afinitetima, ljubavi prema određenim stilovima ili načinima života, zato pri uređenju prostora nema detalja kojemu se ne treba posvetiti posebna pažnja.

Vjerojatno ste svi čuli za različite stilove unutarnjeg uređenja: klasični, seoski, retro, minimalistički, modernistički, ili internacionalni kao što je feng shui. Različite stilove različitih vremenskih razdoblja ili nešto slično moguće je uklopiti u vašu ličnost, a to je najvažnije.

Naš pristup uređenju Vašeg prostora je isključivo individualan. Na temelju Vaših želja i naše vizije nakon sagledavanja mogućnosti prostora izrađujemo Idejni projekt uređenja koji sadrži:

     • tlocrtna rješenja (uobičajeno dvije verzije)
     • prema potrebi nacrti za stolariju, namještaj,
       slaganje podova, keramike i sl.

Naša firma svojim dugogodišnjim iskustvom u uređenju prostora može Vaš prostor učiniti lijepim i funkcionalnim, te uz optimizirane troškove uskladiti Vaše želje, vizualni doživljaj i maksimalnu funkcionalnu iskoristivost prostora, povezujući ih u harmoničnu i jedinstvenu cjelinu i izbjegavajući nesklad i kaos.